Magamról

A történetem nem szokványos, hiszen én nem a szépségiparban kezdtem meg pályafutásomat évekkel ezelőtt. Eredetileg jogász vagyok, az ELTE Állam-és Jogtudományi Karán végeztem, szakvizsgáztam, és becsülettel dolgoztam a szakmában hosszú éveken át. Titokban azonban gyerekkorom óta rajongtam a kozmetikáért, mindig érdekeltek a szakma rejtelmei, és imádtam kozmetikushoz járni. Ez a rajongásom odáig fajult, hogy munka mellett megszereztem a kozmetikus szakképesítésemet, titokban abban reménykedve, hogy egyszer talán még hasznát vehetem. De az évek teltek, és közben született két gyönyörű kislányom, akik teljes odaadást és figyelmet igényeltek és igényelnek a mai napig. Rengeteget változtam, fejlődtem mellettük, azt hiszem bátran mondhatom, hogy előnyömre. A velük töltött idő alatt döntöttem úgy, nem térek vissza a jog leginkább férfiak által uralt világába, hanem belevágok régi álmom megvalósításába, vagyis kozmetikát nyitok. Hatalmas lelkesedéssel, alázattal, szorgalommal vágtam neki ennek az útnak, és végül a kitartás meg persze a férjem támogatásának hála, sikerrel jártam.

Szenvedélyesen szeretem a szakmát, érdekelnek az emberek és a problémáik, mindenkinek igyekszem segíteni, hogy kívül belül jól érezze magát. Kezeléseimet az olasz VAGHEGGI cég fitokozmetikai termékeivel végzem, amelyek garantáltan megoldást jelentenek valamennyi bőrproblémára. Rendszeresen járok továbbképzésekre, hiszen eredeti szakmámban is megszoktam már, hogy csak az maradhat versenyképes, aki nap mint nap követi szakmája újdonságait.

Ha bármely kezelésem felkeltette az érdeklődésedet, vagy csak tanácsra van szükséged bőröd állapotát illetően, akkor sok szeretettel várlak meghitt, csendes, igazi kikapcsolódást nyújtó kozmetikámban.


dr. Pálinszki Henriett