Egyéb

Tartós szempillafestés

A tartós szempillafestés 2-3 hétig tartó mély, intenzív ragyogó színt ad a szempilláknak, nem lesz arra szükséged, hogy minden nap spirálozd a szempilládat. A festést az INTENSIVE család termékeivel végzem, mivel széles színválasztékkal rendelkeznek, illetve külön termékekkel az érzékeny szemű vendégeim számára.
 

Tartós szemöldök festés, Szemöldök szedés

A szépen formázott és hangsúlyozott szemöldök karaktert ad az arcnak, így mindenkinek ajánlott, aki szeretne áthatóbb tekintetet és vonzóbb külsőt. A tartós szemöldökfestéshez szintén az INTENSIVE termékeit használom, amelyek intenzív, ragyogó, tartós színt adnak a szemöldöknek.


Smink

Nappali és esti sminket is készítek karaktered, éppen aktuális öltözéked és elképzeléseid alapján professzionális eszközök és alapanyagok segítségével.Szempilla lifting

Ez a forradalmian új technika pillanatok alatt gyönyörű, íves szempillákat varázsol, mely szépen keretezi a szemet, kiemeli a tekintetet és megszépíti az arcot. Ezt az eljárást mindazok számára ajánlom, akiknek rövidek a szempilláik, megereszkedett a szemhéjuk, vagy valamilyen oknál fogva nem lehetséges számukra a hosszabbítás, akár a munkahelyi előírások, vagy bizonyos allergiák miatt. Az eljárásnál a dúsítás helyett a már meglévő pillák ívelése a cél, a hatás érdekében a szálakat egészen a tövektől kell megemelni, így lesz a végeredmény természetes hatású, és persze gyönyörű. Az eljárással akár 6-8 hétig is tartósan emelhetőek a szempillák, nem akadályozza a mindennapi rutint az arcápolásban és a sminkelésben sem, mivel nem ragasztok kiegészítő szálakat a meglévő pillákhoz, amelyek a gyengülő ragasztás következtében kihullanának néhány hét után.


Kinek ajánlom? Annak, 

-aki egyszerűen csak szeretné látványosabbá tenni a tekintetét;
-akinek túl egyenes a szempillája;
-akinek a megereszkedett szemhéja miatt kisebbnek tűnnek a szempillái;
-akinek nincs ideje minden reggel a szempilláját göndöríteni;
-aki nem szeretne szempilla hosszabbítást viselni, de mégis íves, nagyobb szempillát szeretne;
-aki nem viselhet műszempillát, mert túl érzékeny a szeme;
-aki gyorsan szeretne tartós megoldást.

Szemöldök laminálás

Manapság mindenki dúsabb, definiáltabb szemöldökre vágyik, de a reggeli rohanásban nincs mindig idő megfelelő alapossággal "megrajzolni" a kívánt ívet. A microbladinget leszámítva a szemöldök laminálás a legtartósabb megoldás, hiszen egy 30-40 perces kezelés után akár 6-8 hétig is tartós eredményt érhetünk el. Legyen a szemöldököd göndör, vagy vékony szálú és rakoncátlan, ez a technika lehetővé teszi, hogy heteken át tökéletes legyen a szemöldököd. 

 MI IS AZ A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS?

A szemöldök laminálás egy három lépéses folyamat, amellyel célunk, hogy vastagabb, dúsabb hatású, és rendezettebb legyen a szemöldök. Az eredmény 6-8 hétig látványos bőrtípustól, a szőrszálak minőségétől és növekedési sebességétől, illetve az arcápolási szokásoktól függően.